Return to Unser Engagement / Implică-te!

Beiträge / Donații

Hier kannst du entweder deinen Jahresmitgliedsbeitrag zahlen oder uns einfach helfen!

În formularul de mai jos poți fie să-ți plătești cotizația anuală, fie să ajuți organizația noastră!

(Zahlung mit Geldkarte in Sicherheit / Plata cu cardul în siguranță – nach dem Ausfüllen des Formulars kommst du auf ein Formular des Partners euplatesc.ro und da gibst du in Sicherheit die Daten der Geldkarte; după completarea acestui formular – la rubrica Bemerkungen scrii ce reprezintă banii! – ești direcționat către pagina partenerului euplatesc.ro și faci plata cu cardul bancar în siguranță).

Summe (RON)* :
Name* :
Vorname* :
Email* :
Telefon :
Bemerkungen :

Informații de la procesatorul de plăți:

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Permanent link to this article: http://www.deutschlehrerverband.ro/unser-engagement-implica-te/beitraege-donatii/